Boeken

Boeken over acrylverf schilderen

The best of AcrylicAcryllic works the best of painting. 

Ideas and Techniques for Today’s Artists (Engelstalig)
Koop Hier

 
Schilderen met olieverf en acryl
Dit instructieboek behandelt hoe je het beste kunt werken met olieverf en acryl. Beide verfsoorten hebben hun eigen toepassingsmogelijkheden. In 60 lessen laat schilderdocent Michel van den Einden zien hoe je van eenvoudig tot heel gecompliceerd olieverf en acryl kunt gebruiken
Koop Hier
 
Bloemen in acryl schilderen
Bloemen in acrylverf is een onmisbare gids voor bloemschilders die met acrylverf werken. Er wordt getoond hoe 40 van de populairste bloemonderwerpen – van Acea tot Zinnia – het beste kunnen worden geschilderd
Koop Hier
 
Minibibel Acryl- olieverf & Gouache Expressie
Acrylverf is momenteel veruit de populairste verfsoort voor kunstenaars. Niet alleen door de prachtige kleurenrange waarin het verkrijgbaar maar ook door de ongekende mogelijkheden die deze verfsoort biedt.
Koop hier
 
bronnen broek voor acryl schilderenHet Nieuwe Acryl bronnenboek, Rhine Tauchid.In deze schitterend vormgegeven uitgave wordt op een heldere en frisse manier uitgelegd hoe je optimale resultaten kunt behalen met acrylverf. Bovendien stimuleert dit boek de hobbyist tot het experimenteren met de verschillende mogelijkheden die acryl te bieden heeft.
Koop hier
 
acryl schcilderenSchilderen met Acryl. Brian Bagnall & Uschi Bagnall
inspiratie door bekende meesters. Hoe creëert Van Gogh beweging in zijn werk? Geïnspireerd door het werk van grote kunstenaar ontwikkelt u met dit boek uw eigen vaardigheden.
Koop hier
 
boek kracht van acrylKunstenaar Jean-Paul van Boxtel laat je kennismaken met de innovatieve technieken en toepassingen van acrylverf. Gaandeweg leer je het medium acryl steeds beter te doorzien.
Koop hier
 
liocht en donker in acrylverfSpelen met licht in acryl. John Hammond.
Al een iets ouder boek, maar zeker de moeite waard.
In deze kleurrijke uitgave put de befaamde Engelse kunstschilder John Hammond uit zijn jarenlange ervaring op het gebied van het schilderen met acrylverf. De heldere instructies, praktische adviezen en fraaie illustraties maken van deze uitgave een inspiratiebron van onschatbare waarde.
Koop Hier
 
tips en trucs voor acryl300 tips voor acrylverf schilderen.Auteur Gill Baron
Een Nederlands boek, met echt heel veel tips en trucs, voor een zeer vriendelijke prijs een echt onmisbaar naslagwerk! Het boek is duidelijk leesbaar en met makkelijk op te zoeken onderwerpen. 
Koop Hier
 
acrylverf leren schilderenEen praktisch handboek, Auteur Ian Sidaway.
Een veelzijdig boek. Ontdek het plezier van schilderen met acryl-, olieverf en gouache met deze uitvoerige, rijk geïllustreerde stap-voor-stapgids met drie populaire schilder technieken.
Koop Hier